Novogradnja Mirijevo, Beograd, najbolji stanovi u Beogradu, pozovite nas odmah!

Senjačka 40, Beograd, 11000

Novogradnja Beograd | Lokacija
Novogradnja Mirijevo

Novogradnja Mirijevo

Novogradnja Mirijevo - tražite novogradnju u Mirijevu ili na Mirijevu? Mi nudimo novogradnju visokog kvaliteta po povoljnim cenama. Trenutno možemo da Vam ponudimo novogradnju na području opštine Zvezdara, u Preševskoj ulici. 

Molimo Vas da izdvojite nekoliko minuta svog vremena i da pogledate zašto vam preporučujemo kupovinu stana na ovoj izuzetno atraktivnoj lokaciji.

Ko smo mi?

CPMH Real Estate je deo CPMH Group AG i posluje kako u Srbiji tako i u Švajcarskoj. Više od 10 godina se bavimo gradnjom stambenih objekata u obe zemlje. Prepoznatljivi smo po objektima visokog kvaliteta, profesionalnosti i odgovornosti.

Naša osnovna delatnost jeste izgradnja i prodaja stambenih i poslovnih jedinica. Primarni cilj naše kompanije je ponuda stanova koji nude izvanredan kvalitet stanovanja i time inspirišu naše klijente. Prikazi aktuelnih projekata stoje na raspolaganju našim kupcima, uz mogućnost projektovanja enterijera po željama kupca. Pri izgradnji naših objekata koristimo vrhunske materijale, savremenu tehniku građenja kao i profesionalan i stručan tim ljudi.

Cene stanova

Cene stanova možete saznati na upit. 

Kakve strukture stanova nudimo?

U ponudi se nalaze stanovi različitih veličina. Možete birati stanove od jednoiposobnih do četvorosobnih, čije su površine od 44 do 112 mkv. 

Da li zgrada poseduje garažna mesta?

Zgrada poseduje garažna mesta. Postoji mogućnost ugradnje punjača za električne automobile.

Koji važni objekti se nalaze u blizini zgrade koju gradimo?

Zajedničko svim stanovima je odlična lokacija i visoki kvalitet gradnje. U blizini se nalaze brojne škole, vrtići, fakulteti kao i Zvezdarska šuma, SC “Olimp”, Vukov spomenik i Đeram pijaca.

Kako da nas kontaktirate?

Za sve dalje informacije možete nas kontaktirati na nma@cpmh.ch ili +381 63 634 163.