CPMH nekretnine

Senjačka 40, Belgrad, 11000

CPMH nekretnine | Lokacija

Deluxe онлине продавница

10.03.2022

Ко смо ми?

Deluxe.rs је онлине продаја која послује у Србији, са седиштем у Београду. У свом продајном портфолију има реномиране светски познате компаније у сегменту пушачког асортимана, писаћег прибора, пословног и путног асортимана, сатова, накита и разног аксесоара, као и пажљиво бираних поклона за различите поводе.

Продајни асортиман

Продајни асортиман наше фирме чини широк спектар различитих производа, а неки од њих су: упаљачи, пословне и путне торбе, кофери, накит, сатови, писаћи прибор, хемијске и техничке оловке, налив пера, поклони и друго. У нашој онлајн продавници можете пронаћи познате светске брендове и марке као што су Armani, Armani Exchange, Hugo Boss, BREIL, ST Dupont, Zippo, Wenger, Michael Kors, Nina Ricci, Police, Pininfarina, BRIC'S, Maserati, Bulova, Cerruti, Doxa, Diesel, Porsche design, Caran D'ache, Swiza, FEM Candles, Castelli,  2Saints, Invicta, Technomarine, Rapport, Victorinox итд. 

Наша визија

Вођени визијом професионалаца из области пословног деловања са вишегодишњим искуством Deluxe.rs са сваким својим купцем гради поверење кроз квалитет услуге и сервиса који пружа. Наш купац је наш пријатељ, а ми смо ту да маил-ом или телефон одговоримо на свако ваше питање. 

Наша мисија

Спојили смо богату традицију брендова које представљамо, њихову вишевековну истрајност и снагу коју носе, а да их истовремено на најбољи начин представљамо у нашем региону. Поверење које су нам дале највеће светске компаније преносимо на наше задовољне клијенте.

Захваљујући највишем квалитету и истанчаном избору асортимана свака куповина ће представљати ужитак.

Како да нас контактирате?

Уколико желите да се додатно информишете о производима и артиклима које продајемо, молимо вас да нас позовете на +381 60 60 60 888 или посетите наш веб сајт www.deluxe.rs